Behandelingen tegen de droge huid

Een droge huid tekent veel sneller dan een mooie, gezonde huid. De droge huid is veel gevoeliger voor rimpels en droogte lijntjes in het gezicht. Als een droge huid niet wordt behandeld, verliest de huid zijn beschermende werking en is de huid niet in optimale conditie. Gelukkig zijn er verschillende gezichtsbehandelingen en huidproducten die tegen een droge, schilferige, jeukende, of vochtarme huid helpen.

Behandelingen voor een gevoelige huid

Niet elke behandeling is geschikt voor de reactieve, gevoelige huid. Maar Natural Beauty heeft producten en behandelingen die voor de meest gevoelige huid geschikt zijn, voor zowel mannen als vrouwen.

Anti-aging gezichtsbehandeling

Naar mate we ouder worden maakt onze huid minder collageen en elastine aan, wat zorgt dat de huid verslapt. Hierdoor ontstaan er verzakkingen in de huid. Denk hierbij aan hangwangen en een verslapte kaaklijn. Ik stel aan de hand van een diagnose een gezichtsbehandelplan op, en adviseer u hoe u verdere verslapping kunt voorkomen.

Acne

De gezichtsbehandeling gericht tegen acne helpt acne te voorkomen, deze is ook geschikt als dieptereiniging en helpt tegen grove poriën. Ook door acne beschadigde huid is te verbeteren dmv een op maat gemaakte behandelplan. Loop niet langer door met puistjes en mee-eters en maak een afspraak.

Gezichtsbehandelingen voor de man

De mannenhuid is anders dan van de vrouwen. Dit komt door het verschil in dikte, en het aantal bloedvaten. Daarom is het van belang om specifiek naar de huid te kijken, waarna de gezichtsbehandeling in overleg wordt samengesteld.

 

Pincements massage

Deze massage helpt bij het verminderen van littekens en rimpels die het gevolg zijn van een onstabiele huid. Door de behandeling wordt de doorbloeding verhoogt, waardoor er weer nieuwe celdeling ontstaat. Tevens zorgt deze massage ook voor een betere balans en uitstraling van de huid.

Intuïtieve massage

Deze vorm van masseren is het masseren vanuit je gevoel. Dit gevoel is gebaseerd op wat mij word ingegeven tijdens het contact met de klant. De massage werkt helend op de spieren, bloedcirculatie en de organen.

 

Bindweefsel massage

Bindweefsel massage is een zeer intensieve massage op de bindweefsellaag, om de algehele huidconditie te verbeteren. Het stimuleert de doorbloeding, waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. Je huid zal hierdoor gaan stralen! Bindweefselmassage is zeer geschikt voor het verminderen van rimpels, littekens, verslapping en acné. Ik adviseer u graag over deze bindweefsel massage.

Hotstone massage

Helend en diep ontspannend. Hotstones zijn aangename, warme basalt stenen die diep in het spierweefsel kunnen binnendringen voor een intense ontspanning en relaxatie.

BioPeeling

SensiPeel is een biologische peeling met de fijne scrub van rozebottelzaden, wilgenbastextract en natuurlijk salicylzuur (BHA), kurkuma, grapefruit extract, caroteen en Vitamine E (antioxidant), die de huid beschermt. Sheabutter en Aloë Vera zorgen daarnaast voor de voedende eigenschappen. Deze peeling zorgt ervoor dat de dode huidcellen worden verwijderd. Van binnenuit wordt de huid hersteld, en versterkt de diepe werking in de poriën.

Cupping

Cupping is een zuigtechniek, waarbij gebruik wordt gemaakt van cups die vacuüm op de huid worden gezet. De werking is zeer krachtig. Het zorgt voor meteen voor bloedstimulering en van QI (de levensenergie volgens traditionele Chinese geneeskundigen). Tevens werkt dit ook tegen Cellulitis. Van topsporters, tot zangers en influencers, iedereen is er dol op.

Manicure basis

Het masseren van de handen met een scrub, de verzorging van de nagelriemen, nagels in model vijlen, en het lakken van de nagels met een kleur naar keuze.

Manicure deluxe

Masseren van de handen met een scrub, een handbad, de verzorging van de nagelriemen, nagels in model vijlen, en het lakken van de nagels met een kleur naar keuze.