Welkom

“You can be gorgeous at 30,

charming at 40,

and irresistible for

the rest of your life

Coco Chanel

 

 

Mijn naam is Lydia, eigenaresse van Natural Beauty by Lydia. In 2003 startte ik mijn bedrijf met de wens om behandelingen op maat te geven, die u tevens wellness bieden. Want buiten een mooi, verzorgd gezicht, is ontstressen in dit drukke leven heel belangrijk en goed voor de gezondheid. Voordat ik onderneemster werd, heb ik 25 jaar modellenwerk gedaan voor onder andere de weekbladen Libelle en Margriet. Hierdoor leerde ik veel over het belang van de juiste make-up en uitstraling. Tevens ben ik ook huidcoach van Nivea Beiersdorf geweest, waarbij ik trainingen aan het personeel gaf, beautyblogs schreef en op tv mijn expertise over beauty items gaf. Daarnaast heb ik op de huishoudbeurs ongeveer 300 mensen per dag van huidadvies mogen voorzien. Deze combinatie maakt dat ik met mijn kennis, passie en enthousiasme wil zorgen dat u als klant met een mooi verzorgde huid en een gevoel van ontspanning de deur weer uit stapt.

Lydia